Przestań udostępniać statystyki użytkowania
Przełącznik Analityka na stronie Ustawienia decyduje, czy aplikacja udostępnia MTP statystyki o tym, jak jest używana.
Krok po kroku
-
Krok 1: Wyłącz opcję Analityka, aby przestać udostępniać MTP statystyki użytkowania
Stuknij swoje zdjęcie profilowe w lewym górnym rogu ekranu głównego, aby otworzyć Ustawienia, i przewiń do końca sekcji Aplikacja. Stuknij przełącznik obok pozycji Analityka: przesuwa się w lewo i robi się szary, a aplikacja przestaje udostępniać MTP statystyki użytkowania. Stuknij go ponownie, aby z powrotem włączyć udostępnianie.
Wskazówka: Analityka jest włączona, dopóki jej nie wyłączysz.
Wskazówka: Przełącznik działa od razu - nie ma przycisku Zapisz.

Co dalej
Aplikacja nie udostępnia już MTP statystyk użytkowania, dopóki ponownie nie włączysz opcji Analityka.
Warto wiedzieć
- Statystyki pokazują, jak aplikacja jest używana, na przykład które strony są otwierane.
- Wybór jest zapisywany na tym telefonie, a nie na Twoim koncie. Pozostaje po wylogowaniu i obowiązuje każdego, kto zaloguje się na tym telefonie jako następny.